Курсове за деца от предучилищна възраст до IV клас
за учебната 2023-2024 година

СЪСТЕЗАТЕЛНА МАТЕМАТИКА I-IV КЛАС

Как състезателната математика помага на децата?

Състезателната математика е много подходяща за деца, които обичат предизвикателствата и с удоволствие решават задачи. Помага им да засилят своята концентрация и съобразителност. Освен това, задълбоченото изучаване на математика развива въображението, логическото и аналитичното мислене. Стимулира учениците към придобиване на нови знания и изява. Провокира ги да търсят творчески и нестандартни решения. Благодарение на състезателната математика децата получават знания и умения, които ще им бъдат полезни както в училище, така и занапред в живота.

Затова ние вече повече от 12 години с голямо желание предаваме любовта си към математиката на нашите ученици. Помагаме им да растат уверени, мотивирани и целеустремени.

 Изберете образователен център „Авигея“ защото:

Имаме богат опит в подготовката на деца от предучилищна възраст, начален и прогимназиален курс. Имаме усет към талантите им, откриваме ги още докато са малки и им помагаме да ги развият. Подготвяме ученици за национални и международни състезания, както и за олимпиади по математика.

Нашите възпитаници са винаги сред първите в „Пролетно математическо състезание“ и „Математика за всеки“, чиито резултати се признават за прием в математическите гимназии и паралелки след 4 клас.

Възпитаваме децата да приемат състезанията по математика като вълнуващо преживяване без да се страхуват. Така придобиват тренинг да се справят по-лесно със стресови ситуации и да преодоляват паниката и тревожността. Учейки ги да се изправят смело пред предизвикателствата, ние изграждаме силни личности.

Обръщаме персонално внимание на всяко едно дете. Постигаме го, защото групите ни са с не повече от 8 деца, разпределени по възраст от I до IV клас. Това ни позволява да следим тяхното израстване, темпото на придобиване на нови знания и уменията, бързината им при вземане на решения.

Материалът, който преподаваме е систематизиран в два модула всеки от тях с по 16 занимания. Практиката ни показва, че това е оптималното за неговото разбиране и научаването му. Първият модул започва на 17.09.2023 г., а вторият на 05.02.2024 г. Заниманията са с продължителност 90 минути веднъж седмично, които минават неусетно за децата.

Държим на качественото и устойчиво усвояване на знанията. Затова се стремим да наваксаме, ако има изоставане. Гъвкави сме и винаги имаме готовност да преминем към онлайн обучение по график, когато обстоятелствата го налагат. Ако има пропуснати часове, те се вземат в края на годината като допълнително се изготвя график за това.

Ценим лоялността на нашите клиенти. Ако едно семейство запише и двете си деца при нас, второто получава 15% отстъпка от таксата. Трето дете получава 25% от основната такса.

Издаваме служебни бележки, които извинят отсъствията от училищната занималня.

БУКВАРАНЦИ – за бъдещи първокласници

Подкрепяща среда и индивидуален подход към всяко дете по пътя към усвояване на четенето. Курса ще води госпожа Светлана Стефанова – логопед и социален педагог към ОЦ „Авигея”.

За всички деца, които тепърва усвояват буквите и сричките.

Развиват се началните умения за четене чрез синтез на букви, срички и думи, а  също така и по метода на глобалното четене, при който се разпознават цели думи.
• всеки сряда от 18:30-19:30 ч. – начало 18.10.2023 г.

Заниманията са 14 първи срок и 14 втори срок.

Цена на курса:

  • 340 лв за 1 срок – при записване до 30.07.2023 г.
  • 400 лв за 1 срок при записване след 30.07.2023 г.