Неделни групи за Емоционална Интелигентност

ян. 25, 2023 | 0 коментари

Уменията, от които зависят житейските ни успехи, лично щастие и способност да изграждаме здравословни взаимоотношения с останалите, се наричат социално-емоционални умения. Липсата им е най-честата причина за агресивни прояви, разсеяност, бърнаут, депресии, различни житейски провали.

Предлагаме възможност детето Ви да се включи в нашите групови занимания, прилагащи техники, развиващи емоционалната интелигентност и да усвои компетентности за:
• разбиране и управление на емоциите;
• постигане на цели;
• проява на съпричастност към другите;
• установяване и поддържане на здравословни отношения;
• вземане на отговорни решения.

Да се осъзнават приликите и разликите е част от Емоционалната интелигентност EQ, която ще помогне на детето да развие способността си в по-добро разрешаване на проблеми и спорове, както в училище така и в семейна среда. Това ще помогне на детето да се свързва с други хора и да може да вижда и разбира различни гледни точки.

Доведете детето си на 26.02 неделя от 14:00 часа в групата ни за Емоционална интелигентност с тема на деня „Аз съм уникален“.
Подходящо за деца от 6 до 10 години.
Продължителност: един час.
Необходими са цветни моливи.

Цена на заниманието – 15 лв. Може да се плати на място или по банка. /За децата, посещаващи школи  в Авигея цената е 8 лв/
Запишете детето си

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *