Впуснете се в дигитално приключение: Лагер-школи по програмиране за деца!

мар. 19, 2024 | 0 коментари

Готови ли сте да навлезете във вълнуващото царство на програмирането и да се впуснете във вълнуващи дигитални приключения? Logiscool Пловдив Център призовава всички млади изследователи, технологични ентусиасти и бъдещи новатори! Време е да се потопите в света на програмирането както никога досега.

Присъединете се към нас за вълнуващ уъркшоп, в който децата ще разгърнат своята креативност, ще усъвършенстват уменията си за решаване на проблеми и ще се отправят на пътешествие, изпълнено с вълнуващи предизвикателства в цифровата вселена.

Какво да очакваме?

1. Интерактивно обучение: Кажете сбогом на традиционните методи на преподаване! Нашата работилница е проектирана така, че да бъде практическа и интерактивна, като гарантира, че всяко дете участва активно и се учи чрез експериментиране и изследване.

2. Забавни приключения: Подгответе се за поглъщащо преживяване, докато ви водим на поредица от вълнуващи дигитални приключения. Възможностите са безкрайни – от създаване на собствени игри до изграждане на интерактивни истории.

3. Творчески предизвикателства: Предизвикайте ума си и развихрете въображението си с разнообразни предизвикателства за програмиране. Независимо дали става дума за проектиране на виртуален робот, решаване на пъзели или създаване на анимации, всеки може да се наслади на нещо.

4. Сътрудничество в екип: Сътрудничеството е ключово в света на програмирането. Децата ще имат възможност да работят в екипи, да споделят идеи и да си сътрудничат по вълнуващи проекти. Заедно те ще научат стойността на работата в екип и комуникацията.

5. Персонализирано ръководство: Екипът ни от опитни инструктори ще бъде на всяка крачка от пътя, за да осигури персонализирани насоки и подкрепа. Независимо дали сте начинаещ или специалист по програмиране, ние ще гарантираме, че ще бъдете предизвикани на точното ниво.

6. Вдъхновяваща среда: Навлезте в динамична и вдъхновяваща среда, в която креативността не познава граници. Нашият уъркшоп е създаден, за да предизвика любопитство, да разпали страст и да насърчи любовта към технологиите и иновациите.

7. Умения за вкъщи: Децата ще придобият ценни умения, които ще им послужат в днешния дигитален свят, ще се забавляват и ще разширят погледа си над съвременните технологии.

Защо програмирането е важно

В днешния цифров свят програмирането е нещо повече от ценно умение – то е суперсила, която дава на децата възможност да реализират идеите си, да решават сложни проблеми и да оформят бъдещето. Научавайки се да програмират в ранна възраст, децата развиват умения за критично мислене, повишават увереността си и отварят врати към безкрайни възможности в областите на STEM.

Присъединете се към нас

Не пропускайте тази невероятна възможност да запалите страстта на детето си към програмирането. Запишете се за нашия семинар днес и се впуснете в дигитално приключение, каквото не сте имали досега!

Подробности за събитието

Подготвили сме целодневни занимания по програмиране и дигитални технологии през целия ден❗️
🎯 Децата ще се забавляват докато изследват дигиталния свят в различни вълнуващи теми:
MINECRAFT Дизайн – децата създават уникални светове!
ROBLOX Гейм дизайн – играчите стават създатели на игри!
„Хакерска“ лагер школа по програмиране – децата решават предизвикателство „Разбивач на кодове“

ЦЕЛОДНЕВНА ПРОГРАМА:
✅8:30ч. до 13:00ч. – Образователни Logiscool сесии в групи със сертифицирани инструктори
✅13:00ч. до 13:30ч. – Обяд, плодове и вода /включени в посочената цена/
✅14:30ч. до 17:15 ч. – Свободна, развлекателна програма с обучени аниматори

ЦЕНА: 345,00лв.
• Отстъпка за ранна регистрация до 22.03: 10%
• Отстъпка за регистрация на две деца от семейство: по 5% за всяко дете

  • Дата: 01.04 – 05.04 (Априлската ваканция)
  • Час: 09:00 – 17:15 (целодневен лагер)
  • Адрес: ул. „Кръстьо Пастухов“ 8 (срещу Музикалното училище)
  • Възрастова група: 7 – 12 години

Ограничени налични места: Запазете мястото си сега!

Как да се регистрирате:

Регистрирайте се на: https://www.logiscool.com/bg/locations/plovdiv.center/camps

Телефон за връзка: +359 882 298 178

Побързайте, местата са ограничени, а приключението ви очаква!

Пригответе се да създавате и завладявате!

0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *