Интересни идеи за парти за детски рожден ден

юни 1, 2023 | 0 коментари

Има толкова много неща, за които трябва да помислите, когато планирате парти за детски рожден ден. В този дълъг списък челно място заема намирането на страхотно място. За да Ви облекчим в тази нелека задача, подготвихме 5 идеи за парти за детски рожден ден, за които всяко дете мечтае. За Ваше улеснение, ние от Авигея разделихме местата и по категории. 

#1 Идея за парти за детски рожден ден: място със спортни активности

Партитата за детски рожден ден не са това, което бяха. В днешно време има много повече възможности за забавления, подходящи за малки и подрастващи малчугани. Местата, на които се предлагат различни спортни активности, са брилянтна идея деца с повече енергия. 

парти за детски рожден ден

Идеи за парти за детски рожден ден, подходящи за възраст до от 2 до 7 год.

Детски център с батути

Едва ли има дете, което да не обича да скача на батут. Тези увеселителни съоръжения имат различни размери и степени на трудност. За по-големите обикновено са предвидени и пързалки с възможност за катерене от няколко места. Истинска забава за децата.

парти за детски рожден ден

Парти за детски рожден ден на открито с аниматор

Тази идея е подходяща за по-топлите месеци. Ако решите, че е идеалната възможност за парти за вашето дете, съветваме ви да проверите все пак и метеорологичната прогноза за деня. За да няма изненади. 

Партито за рожден ден може да бъде, както в някое заведение с голяма градина, така и в някой от големите паркове. Аниматорите обикновено носят със себе си различни щури игри като например Лимбо, правят големи балончета със сапунена вода. Всичко разбира се е съпроводено с много смях и настроение. 

Ако решите да заложите на идеята за парка и родителите на останалите малчугани са с вас, помислете за някакви разхладителни напитки и малка почерпка. 

парти за детски рожден ден

Идеи за парти за детски рожден ден, подходящи за възраст  над 7 год.

 

Конна езда

Отбелязването на партито за детски рожден ден с конна езда е подходящо,  както за по-малки деца над 4 години, така и за по-големите. През последните години тази идея става все по-популярна. Разбира се хубаво е преди организирането да се допитате и до останалите родители на гостите, които искате да поканите.

Парти за детски рожден ден – боулинг 

Все по-често подрастващите избират за своето парти за детски рожден ден игра със състезателен характер, каквато е боулинга. Обикновено партито върви ръка за ръка и с детско меню, дискотека, много балони и веселба. 

Ако родителите също са поканени, могат и те да се включат в забавлението. Например да се разделят на отбори- малки и големи – и да си направят състезание.

парти за детски рожден ден

Басейн

През летните дни една страхотна възможност за парти за детски рожден е посещение на басейн или аквапарк. Със сигурност децата ще се заредят с много настроение и игри. Разбира се въпреки наличието на спасител, имайки в предивд че компанията ще е от малчугани, добре е да има още няколко родителя с вас.

#2 Креативни идеи за парти за детски рожден ден 

Занаятите и креативността се едно истинско ГОЛЯМО забавление за детските партита. 

Творчески и занаятчийски работилници

Това е още една страхотна идея за най-малките. Могат изработват изделия от керамика, които после да изрисуват. За по-малките деца е по-подходящо:

  • рисуването  върху керамични фигурки;
  • нанизване на дървени маниста;
  • рисунки с кинетичен пясък и др.

парти за детски рожден ден

Кулинарни работилници

И тези, подобно на занаятчийските и творчески работилници, които току що споменахме,  са супер популярни за парти за детски рожден ден. На практика децата имат възможност да се потопят в процеса на приготвянето на храната- дали ще са бургери, пица, салати, бисквитки с фондан, а защо не и торта, мъфини с глазура, домашен сладолед или друг сладкиш.

Истинско удоволствие е за тях да си приготвят всичко сами и едновременно с това да се забавляват. И разбира се накрая идва и най-вкусната част- да похапнат своите творения. 

Този вид партита са партита за рожден ден са много подходящи за преди обяд или късен следобед, за да може хапването да се съчетае с обяда или вечерята. 0 коментара

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *